^_~

Thursday, November 17, 2011

Black N White

hey there..i penah cakap kan i nak share picture lomo i..taken from Diana i..which is black n white film..
yeah that film mmg mengecewakan sbb ada kerosakan teknikal,,uhukss so gambar banyak tak jadi..so here i bg apa yang jadi n apa yg i rsa cantik jela..
HIDUP LOMO!
tetiba jak kan :P

harusla percubaan atas muka sendiri haha

random while driving balik keja

ok i suka amik gambar sight mirror n reflectionnya :)

raya!bunga api n adik n lampu liplap :D

aku suka picture ni blur2 mgkin ni aku amik double exposure tapi gelap so jadi camni,,tp cam style!

percubaam amik gambar bunga api,,
kalau pakai colour film mst lg cantik!

muka pak uda aku ni aku amik with flash clear gila!

ni paling aku suka..
gambar halaman umah aku,,
dah la umah old skull,,
amik lak black n white,..
perghh
rasa nostalgic gila gambar ni!
ini jelah perkongsian kali ini,,sekarang film expired dah process cuma belum p amik kat kedai jak,,kemalasan nak drive itu adalah aku ahahha..

enjoy!~
bagi yg tak penah tengok hasil first roll aku punya diana nah click LOMOSAYADIANA

5 comments:

onie said...

lagi lah,macam setai dulu-dulu kan,hehehehe.... *jelesnya*

Faaein Talip Roy said...

wah.. lomo.. nice jugaklah!

ambik gambar ni guna filem kan?

sorry.. tak paham sangat bab2 lomo ni..

Ana Miyuki said...

Onie:setai xsetai sgt la byk kot yg xjd xpa cuba lg hehe

FTR:yup lomo ni pakai film mcm zaman dulu2 la..biasa2 ja tu huhu..xpandai sgt tp msh dlm pcubaan :p

maizatul suraya said...

amat ohsemmm!! hope SKY boleh berkolaborasi dgn DIANA taklama lagi... hikhik

Ana Miyuki said...

enab:cepat2 la bw SKY beraksi bsama DIANA..she is alone need someone to be with!~

mari berjuang hidup dalam LOMO!