^_~

Friday, November 18, 2011

SEARCH FENOMENA 30

hai korang!!!!what an excited morning which was last nite i slept at 5am..then as usual lah dah tidor at 5am tuh lg tak sampai sejam pun maka berkumandang lah azan subuh,,then as i expected subuh aku hangusssssssss!hampes tak sedar langsung sedar2 dah 730am maka i continued sleep till 10..hellowwwww mellowww what the hell intro kau melalut ni..hehe.

Eh tajuk kita korang nampak ak???nampak ak???tentang concert search fenomena 30..SEARCH ni they are true legend ok..dulu kini selama..yeah aku suka pakai ayat dulu kini selamanya...kuikui,,nah buat yang tak kenal langsung apa tu SEARCH ni aku kasi clip videa promo untuk konsert SEACRH FENOMENA ni..jangan malu-malu sila la berkenalan ya,,they r great!




oh ya here wanna share with u allzzzzz yang peminat SEARCH or kalau minat AMY SEARCH aja pon aci ja,,hehe..they gonna perform their konsert at PULAU PINANG, JOHOR BARU and bandar kota metropolitan malaya KUALA LUMPUR!!come grab the ticket n meet them..

bagi yang nak tahu futher info boleh lawati laman sesawang tickethotline.com.my
kalau u all beli ticket untuk konsert FENOMENA ni korang berpeluang untuk dapat jeng3..sapa tak suka dapat hadiahkan..nah korang berpeluang untuk dapat:

- T-shirt ekslusif percuma dengan pembelian tiket
- Minuman percuma dari para penaja Lipton Ice Tea & Red Bull
- 3 Perodua Viva untuk dimenangi dalam peraduan

korang mesti lagi teruja sebab artis2 lain yang turut memeriahkan suasana adalah mereka!!!
- Di hos oleh Burn, Jehan Miskin dan Nana
- Diiringi persembahan dari Pesawat, Bittersweet, Projek Pistol, Koffin Kanser, Sofea
- Kemunculan khas dari raja lawak Angah & Jepp, Nabil & Johan

cool kan hanya dengan memiliki ticket korang berpeluang dpt free give dapat peluang jumpa lagi ramai artis sensasi yg mengamatkan suasana..berapa korang perlu bayar????nah kumpul sehari rm5 pun dah cukup nak pegi hehe,,price as stated :

RM69 Kuala Lumpur (17 Disember)
RM59 Pulau Pinang (19 November) & JB (3 Disember)

tapi kalau yang nak pegi untuk penang which is this weekend n it is today!!memang harapan la nk kumpul duit kahkahkah,,oh BTW dun worry u all boleh beli dgn kredit kad ok! #UNTUNGLAH orang yang ada kredit kad kan..selain tu korang boleh dapatkan ticket konsert FENOMENA 30 ni di stesen Petronas terpilih~!terpilih ja ok...bukan semua..hehe..kang kau pegi stesen Petronas yg tak terpilih kau nak beli ticket dia cakap tak jual jangan kau nak cari gaduh dengan diorang lak,,hehe..

jangan lupa yaaaa!~
Dapatkan tiket di stesen Petronas terpilih atau tickethotline.com.my
 
p/s:pesanan penaja *eh ada ka penaja?* konsert SEARCH FENOMENA ini untuk 18tahun ke atas je ya...korang yang adik2 tuh jangan gegatal nak pegi bukan apa crowd ni kita tak expect kang korang hilang dalam crowd kena himpit2 kesian korang dik..baik korang layan muka buku kat umah ja..hehe..
 
 
i'm going to this concert today~!weeeeee...
 

2 comments:

Mohamadazhan.com said...

otai dah tu 30 tahun dalam seni.hehe

Ana Miyuki said...

Otai sgt! :)